Freelance designer in Zeewolde

Ik ben Yara van Schaik, een gepassioneerde freelance designer in Zeewolde en geboren en getogen in Harderwijk. Met meer dan 8,5 jaar ervaring in visual en digital design ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige designs die de identiteit van jouw bedrijf versterken en de groei laten knallen!

Waar mijn liefde voor design is begonnen

Mijn reis begon met een stevige basis in de hbo-studie Communication & Multimedia Design in Amsterdam, waar ik mijn creatieve vaardigheden en technische kennis ontwikkelde. Sindsdien heb ik mijn passie omgezet in een bloeiende carrière, met een focus op het begrijpen van de unieke behoeften van mijn klanten en het creëren van visuele verhalen die het bedrijf naar een professioneler level brengen.

Waarom ik anders ben? Ik ben niet alleen een design lover, maar ook een local supporter. Ik werk graag samen met ondernemers uit Zeewolde om ze te helpen groeien en bloeien. Of je nu een start-up rockster bent of een doorgewinterde speler die wat frisse designs nodig heeft, ik ben je go-to designer voor alles wat te maken heeft met drukwerk design, digitaal design, design en social media templates en nog veel meer. Mijn missie? Jouw visie tot leven brengen met designs die niet alleen persoonlijk en professioneel zijn, maar ook jouw merk laten knallen!

drukwerk design laten ontwerpen design studio knallr harderwijk

Wie ben ik?

Ik, Yara van Schaik, ben het gezicht achter KNALLR. In mei 2021 nam ik ontslag van mijn baan in Amsterdam als visual designer en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien ben ik werkzaam als freelancer/zzp’er. Ik ben 27 jaar geleden geboren in Harderwijk en ben dan ook een trotse Harderwieker. Mijn vriend Lars a.k.a. de Websheriff heb ik meegesleurd en hij is nu ook verliefd op de stad. Ik vind het dan ook leuk dat een groot deel van mijn klanten bedrijven uit Harderwijk en Zeewolde zijn. Is jouw bedrijf buiten de Veluwe gevestigd? Ook dan ben je van harte welkom!

Sinds 26 juli 2023 ben ik niet alleen designer & trainer, maar ook mama van onze zoon Finn. Op de dinsdagavonden ben ik te vinden in de danszaal voor een lesje (female) hiphop. Verder ben ik erg van het plannen, organiseren en dingen op orde houden. Ik houd overal lijstje van bij en vind het heerlijk om een kast in huis leeg te trekken en opnieuw in te delen. Dat is in een notendop wie ik ben.

Neem contact op
yara van schaik design studio knallr harderwijk

Waarom met mij samenwerken?

Naast het feit dat ik erg snel schakel en communiceer, lees je hieronder nog een aantal voordelen als je met mij samenwerkt!

Meer over mij

Ook in de avonden en weekenden beschikbaar

yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een betaalbaar uurtarief, want ik heb geen hoge vaste kosten

design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Slechts 1 contactpersoon, dus zeer korte lijntjes

design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Meer dan 8,5 jaar ervaring als visual en digital designer

design studio knallr design en trainingen op maat harderwijk

Ik ben een echte Harderwieker en ken veel lokale bedrijven

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Bijna geen idee is voor mij te gek. Laten we samen afspreken op een fijne plek in Zeewolde en vrijblijvend kletsen over jouw design wensen, ideeën en/of problemen.