Trainingen op maat

Bespaar voortaan mega veel tijd én geld door op maat gemaakte trainingen te volgen over onderwerpen waar jij/jullie tegenaan lopen.

Voordelen van trainingen op maat

Ontdek de vele voordelen van het volgen van een op maat gemaakte training. Het bespaart niet alleen aanzienlijke tijd en frustraties, maar ook kostbare financiële middelen. Zo kun je je weer volledig richten op wat het belangrijkst is: jouw klanten!

 • Leer hoe je voortaan tijd en geld kan besparen door zelf te leren ontwerpen voor je bedrijf;
 • Leer hoe je voortaan tijd en geld kan besparen door zelf de social media kanalen van je bedrijf naar een professioneel niveau te tillen;
 • Leer hoe je je website bezoekers voortaan om kan zetten naar kopers/klanten;
 • Leer waar je voortaan op moet letten als je zelf teksten wil schrijven voor op je website, social media of drukwerk;
 • Leer hoe je voortaan je eigen bedrijf professioneler op de kaart kan zetten door consistent de huisstijl door te laten voeren in alle marketinguitingen.
Ik wil een training op maat volgen
trainingen op maat design studio knallr in harderwijk

Welke onderwerpen kunnen er zoal behandeld worden?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat we zouden kunnen behandelen in een training op maat.

Zelf professionele presentaties ontwerpen om potentiële klanten te overtuigen van ons product/onze dienst

Hoe kan ik met AI een contentkalender samenstellen en teksten schrijven voor bij een social media post?

Hoe werkt het social media algoritme nou echt?

Wat zijn de 6 hoofddoelen van een social media post?

Zelf professionele en pakkende social media posts ontwerpen

Help, wat moeten we als bedrijf posten op onze zakelijke social media kanalen zonder over te komen als irritante verkopers?

Hoe zorg je dat de huisstijl en tone-of-voice van je bedrijf consistent en professioneel wordt doorgevoerd in alle mogelijke uitingen?

Hoe zorgen wij dat onze websitebezoekers veranderen in klanten/kopers?

Hoe maak je zelf professionele foto’s met je camera voor op social media?

AI training op locatie volgen in combinatie met social media

In samenwerking met mijn partner Timo Verbeek kunnen wij ook AI trainingen op maat geven bij jou op locatie. Leer hoe je AI kan inzetten om tijd te besparen én strategisch sterker te posten met social media.

Trainingen op maat die ik o.a. heb gegeven

De afgelopen 5 jaar gingen meerdere bedrijven je voor. Hieronder zie je een aantal trainingen die ik op locatie of online gegeven heb.

Vorige Volgende

Wie is de trainer?

Ik, Yara van Schaik, zal jou alle benodigde fijne kneepjes van het gewenste onderwerp leren. In 2015 volgde ik de hbo-studie Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Daar ben ik afgestudeerd als visual & digital designer. Daarna heb ik meerdere banen in loondienst gehad als designer in Amsterdam en Harderwijk. Daarbij ben ik in 2016 vier jaar lang social media reporter voor de Hogeschool van Amsterdam geweest. Ik heb meerdere deep dive cursussen over social media gevolgd. Ondertussen geef ik alweer meer dan 5 jaar trainingen over design en social media. Ik vind het erg leuk om de auto in te stappen om door heel Nederland trainingen op maat te geven.

Meer over Yara
yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
Emma de baak review design studio knallr harderwijk

Werken met Yara was heel fijn! Al snel kwamen we op een mooie training op maat, waarbij Yara genoeg flexibiliteit bood om de deelnemers op verschillend niveau te kunnen helpen. Vanuit onze huisstijl kon ze ons ontzettend goed verder helpen, en had ze nog extra tips die wij zelf over het hoofd zouden hebben gezien. Dank voor de fijne samenwerking Yara!

– Emma, incompany adviseur De Baak
review de baak willemijn design studio knallr

Nogmaals bedankt voor je bijdrage. Ik vond je training heel prettig en nuttig. Ik heb nagedacht over feedback, maar ik kan eigenlijk niet iets bedenken wat de volgende keer beter zou kunnen! Je presentatie was fijn om naar te luisteren, het was een helder verhaal en de workshop was lekker praktisch!

– Willemijn, communicatiemedewerker bij De Baak
De Kapperij - social media training L'ANZA

We hebben een leuke, leerzame social media trainingsdag gehad van Yara! Dit gaat ons zeker helpen onze eigen social media accounts te verbeteren!

– De Kapperij in Beerzerveld
review groevenbeek marleen design studio knallr

De samenwerking met Yara was heel prettig! Ze doet wat ze zegt en bereidt zich goed voor. Ze heeft een natuurlijke manier van presenteren. De materialen die ze levert zien er verzorgd uit en de voorbeelden die ze gebruikte in de les waren actueel en van deze tijd. We hopen dan ook zeker nog een keer met haar samen te werken.

– Marleen, docente op het Groevenbeek College
review volandis lisa design studio knallr

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om een Design & Social media training te volgen van Yara. Zowel de Design als Social media training zitten goed in elkaar en duren niet te lang. Je krijgt ontzettend veel relevante informatie en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

– Lisa, communicatiemedewerker Volandis
review samensterk trainingen annemiek design studio knallr

Met je eigen bedrijf op social media communiceren, ja hoe doe je dat het beste? Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je post er ook leuk en professioneel uitziet? De juiste trucjes, tips en weetjes gecombineerd met het advies om de post ook in een goed design te zetten. Yara heeft mij echt op weg geholpen. De kennis die Yara heeft kon ze tijdens de training ook goed overbrengen. Zeker een aanrader!

– Annemiek, eigenaar Samensterk

Veelgestelde vragen over trainingen op maat

Voor wie is een design training geschikt?

Doordat ik elke training op maat maak en aanpas aan het niveau van de deelnemers, is eigenlijk zo goed als iedereen geschikt!

 • Beginners die geen gevoel voor design/social media hebben
 • Beginners die in hun vrije tijd wel eens iets zelf in elkaar geknipt en plakt hebben, maar willen leren hoe ze professioneler kunnen worden
 • Semi-gevorderden
 • Gevorderden
 • ZZP’ers/freelancers/eigen ondernemers
 • Lokale MKB bedrijven
 • Middelbare en hogescholen
 • Marketing medewerkers
 • Communicatiemedewerkers
 • Content marketeers
 • Content creators
 • Fotografen

Bij ons op het werk hebben wij zowel beginners als vergevorderden. Is een gezamenlijke training dan aan te raden?

Als het niveau van de deelnemers erg uiteenloopt, raad ik aan om de training te splitsen. Zo begin ik bijvoorbeeld met de beginners en daarna met de vergevorderden. Als een beginner meer uitdaging wil, kan hij/zij blijven zitten en meedoen met de tweede groep en vice versa. Als het niveau van de groep iets verschilt, kan ik een training maken die uitdagend genoeg is voor de ervaren deelnemers en toch begrijpelijk voor de beginners.

Wij zitten gevestigd aan de andere kant van het land. Kom je dan ook bij ons langs op locatie?

Ik reis graag stad en land af om bij jou/jullie op locatie een training op maat te geven, dus ja! (;

Wat kost een training op maat?

Dat is een goede vraag waar ik helaas niet direct antwoord op kan geven. Elke training is maatwerk, maar op deze pagina lees je meer over de tarieven van mijn trainingen.

Hoelang duurt een training?

Hoelang een training duurt, is volledig afhankelijk van jouw/jullie wensen. Dit kan variëren van 1 uur tot zelfs wel een 2-daagse training. Heb je geen idee hoelang een training zou moeten duren op basis van jouw wensen? Ik adviseer je graag!

Is de training theoretisch, praktisch of een combinatie van?

Ik ben zelf een enorme voorstander van het geven van trainingen op een zo praktisch en visueel mogelijke manier. Op het moment dat ik theorie uitleg, doe ik dat altijd met ondersteunende praktijkvoorbeelden. Hierdoor wordt de training interessanter om te bekijken, blijft de stof langer hangen en zie je direct de impact in de praktijk. Drie vliegen in één klap dus! (;

Heb je ervaring met het geven van trainingen?

De afgelopen 5 jaar heb ik meerdere trainingen over design en social media gegeven. Dit heb ik zowel op locatie als online gedaan vanwege COVID. Mijn voorkeur gaat uit naar een training op locatie bij het bedrijf zelf. Dat scheelt de deelnemers reistijd, waardoor ze ontspannen aan de training kunnen beginnen. Door de training in het echt te volgen, is het stellen van vragen laagdrempeliger en kan ik persoonlijke aandacht geven aan de deelnemers.

Contactformulier trainingen op maat

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.