Design en social media templates op maat

Bespaar voortaan mega veel tijd én geld met op maat gemaakte templates voor bijvoorbeeld social media, drukbestanden of PowerPoint presentaties.

De voordelen van op maat gemaakte templates

Er zijn zoveel redenen waarom je voortaan met op maat gemaakte templates wilt werken. Het bespaart enorm veel tijd en daardoor frustraties en geld!

 • Je hoeft nooit meer te pielen in bewerkingsprogramma’s om iets creatiefs te maken, want het is allemaal al voor jou bedacht en gemaakt;
 • Je hoeft enkel nog maar teksten en/of foto’s aan te passen. Zo gepiept dus!
 • Je kan makkelijk je collega of een ander het template laten invullen. Iedereen kan hiermee werken;
 • Je huisstijl wordt voortaan super professioneel en consistent doorgevoerd in elk ontwerp;
 • Je kan het template in elk gewenst programma door mij laten maken (bijvoorbeeld in Canva);
 • Je bespaart voortaan veel tijd, waardoor je meer kunt focussen op wat echt belangrijk is: je eigen klanten;
 • Je bespaart geld doordat je niet elke keer een designer hoeft in te schakelen voor het maken van een design.
Ik wil ook templates op maat
design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Wat voor templates kan ik voor jou ontwerpen?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan ontwerpen:

 • Social media carousel templates
 • Social media stories templates
 • Social media losse vierkante, liggende en staande posts templates
 • Powerpoint templates
 • Keynote templates
 • Andere gewenste designs, zoals flyers, posters, banners etcetera
Neem contact op
digitaal design op maat design studio knallr harderwijk

Bekijk mijn knallende templates

De afgelopen 8,5 jaar gingen meerdere bedrijven je voor. Hieronder zie je een aantal templates die ik bedacht en ontworpen heb.

Vorige Volgende

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
review sandra pip interieur social media templates

Yara heeft mij geholpen met het uitbreiden van mijn branding. Een jaar geleden heb ik zelf een logo gemaakt, maar ik kwam maar niet verder hoe ik dit kon uitbreiden naar social media templates. Dankzij de hulp van Yara heb ik dit nu wel! Ze kijkt goed naar wie je bent als persoon en je bedrijf en wat er dus bij je past qua huisstijl (en wat niet). Ik ben heel blij!

– Sandra, Pip Interieur
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk
jacky van angelen nextvenue review design studio knallr

Yara is heel fijn om mee samen te werken. Ze communiceert fijn en snel. Ze heeft al een aantal mooie designs opgeleverd die voldeden aan onze verwachtingen. We zullen zeker aanraden om met haar samen te werken!

– Jacky, Allround Marketing Medewerker bij NextVenue
Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, Directeur bij BergWerk
review elisabeth visuals design studio knallr

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

– Melissa, Elisabeth Visuals

Veelgestelde vragen

Zijn de templates voor iedereen te gebruiken?

De op maat gemaakte templates zijn door iedereen te gebruiken. Ben jij, of zijn jij en je collega’s, niet zo ervaren met bewerkingsprogramma’s en ontwerpen? Dan richt ik de templates zo in dat het echt gemakkelijk is om ermee te werken! Een kind kan de was doen. Echt waar!

Wat kost het om een template op maat te laten ontwerpen?

Afhankelijk van jouw wensen ben ik een x-aantal uur bezig met het bedenken en maken van je ontwerp. Op deze pagina leg ik uit wat mijn werkwijze en tarieven zijn.

Ik ben bang dat ik een template onjuist ga gebruiken en dan alsnog onprofessionele designs maak. Wat nu?

Ik lever design en social media templates altijd op zo’n manier op dat het door iedereen eenvoudig aan te passen is. Ook door jou! Ik geef bij de oplevering een duidelijke uitleg zodat jij weet hoe je het template wel en niet moet gebruiken. Als het gewenst is om een aansluitende deep dive design training te krijgen, maak en geef ik die met liefde. Zo kunnen we nog een stapje verder gaan en ervoor zorgen dat jij buiten het template om zelf professionele ontwerpen voor je bedrijf kan maken.

Is er ruimte voor feedback?

Het is altijd mogelijk om feedback te geven. Het design wordt pas afgerond als jij 100% tevreden bent. Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze en tarieven.

In welk programma maak je de templates?

Ik kan in elk gewenst programma het template voor je maken. Het is gebruikelijk dat ik het ontwerp eerst in mijn eigen bewerkingsprogramma (Adobe of Sketch) maak. Zodra jij tevreden bent met het ontwerp, maak ik het ontwerp na in Canva. Dit is een gratis website waar iedereen, dus ook beginners, eenvoudig een design aan kunnen passen.

Heb jij ervaring met het maken van templates op maat?

Ondertussen heb ik al meer dan 8,5 jaar ervaring met visual en graphic design. In 2015 voltooide ik de hbo-studie Communication & Multimedia Design in Amsterdam, waar ik afstudeerde als visual & digital designer. Sindsdien heb ik meerdere banen in loondienst gehad als designer, zowel in Amsterdam als in Harderwijk. Gedurende deze periode van 8,5 jaar heb ik templates ontworpen voor bedrijven van groot tot klein, waaronder social media templates voor Van Delft Chocolates, BergWerk en Anouk Dance Experience.

Contactformulier templates op maat

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.