Design training aan De Baak

Opdrachtgever
De Baak
Datum
22 april 2023

De opdracht

De Baak is een grote en bekende trainingscentrum in Nederland. Door het hele land geven hun trainers over diverse onderwerpen trainingen. De trainers maken/ontwerpen zelf hun lesmateriaal. Dit doen zij vaak in PowerPoint of vergelijkbare software. Het kost de trainers veel tijd om een duidelijke en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen. Zij missen de kennis en de skills. Aan mij de opdracht om de trainers te leren hoe zij voortaan zelf sneller professionele dia’s kunnen ontwerpen. De dia’s moeten niet alleen mooi zijn, maar ook de lesstof duidelijk overbrengen.

Design training ‘Professionele presentaties ontwerpen’ aan De Baak

Op Landgoed de Horst in Driebergen mocht ik aan het trainingscentrum de Baak een training geven. De training “Professionele presentaties ontwerpen” is bedoeld om de trainers van De Baak voortaan zelfstandig professionele presentaties te laten ontwerpen.

De training duurde twee uur. In het eerste uur gaf ik de trainers een training over de basis regels van designen. Deze regels zijn niet alleen toepasbaar als zij een presentatie ontwerpen, maar ook als zij bijvoorbeeld een flyer, poster, uitnodiging of document ontwerpen. Super handig dus! Het tweede uur stond in het teken van de nieuwe huisstijl en Powerpoint template van De Baak. Ik liet ze kennis maken met de nieuwe huisstijl en het template. Ik liep volledig met ze door het nieuwe template heen en liet ze zien hoe zij het template kunnen gebruiken om voortaan de mooiste presentaties te maken.

Door deze training…

  • zijn toekomstige presentaties mooier en dus interessanter om naar te kijken.
  • blijft informatie voortaan langer hangen doordat de presentaties overzichtelijker zijn.
  • besparen trainers kostbare tijd met het maken van mooie presentaties.
  • zijn alle presentaties consistent en perfect in de stijl van De Baak, dus professioneler.
  • maken trainers voortaan nooit meer één van de meest voorkomende designfouten.

Genoeg voordelen dus!

design training aan de baak driebergen design studio knallr
Emma de baak review design studio knallr harderwijk

Werken met Yara was heel fijn! Al snel kwamen we op een mooie training op maat, waarbij Yara genoeg flexibiliteit bood om de deelnemers op verschillend niveau te kunnen helpen. Vanuit onze huisstijl kon ze ons ontzettend goed verder helpen, en had ze nog extra tips die wij zelf over het hoofd zouden hebben gezien. Dank voor de fijne samenwerking Yara!

– Emma, incompany adviseur De Baak
review de baak willemijn design studio knallr

Nogmaals bedankt voor je bijdrage. Ik vond je training heel prettig en nuttig. Ik heb nagedacht over feedback, maar ik kan eigenlijk niet iets bedenken wat de volgende keer beter zou kunnen! Je presentatie was fijn om naar te luisteren, het was een helder verhaal en de workshop was lekker praktisch!

– Willemijn, communicatiemedewerker De Baak

Wil jij ook een design training op maat?

Ik word het meest blij van het geven van design trainingen, dus ik kom heel graag bij jou/jullie langs! Zo wordt er voortaan veel frustratie, tijd en dus geld bespaard met het maken van designs voor jouw/jullie bedrijf!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.