Drukwerk desig
op maat

Ik ontwerp professioneel drukwerk design op maat voor jouw bedrijf. Zo kan jouw bedrijf nog beter communiceren door middel van pakkende en originele drukwerkuitingen.

Herken jij deze problemen?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jij hulp nodig hebt met drukwerk design. Herken jij één of meerdere van de onderstaande punten? Dan zal mijn hulp jou veel tijd en frustratie besparen!

 • Je hebt snel een design nodig in het juiste drukbestand, maar je hebt geen verstand van drukbestanden;
 • Je wilt geen dure vaste designer in dienst nemen, maar hebt wel hulp nodig met een ontwerp;
 • Je hebt wel een designer in dienst, maar die komt om van de vele projecten;
 • Je hebt hulp nodig met drukwerk design, maar wilt geen groot en duur designbureau inschakelen;
 • Je wil zelf een flyer, poster of visitekaartje ontwerpen, maar weet niet hoe je je idee omzet naar een professioneel design;
 • Je gebruikt weleens Canva om zelf iets te ontwerpen, maar je merkt dat je designs niet professioneel genoeg zijn en dat je kennis mist.
Herkenbaar! Help mij met drukwerk design
frustratie zelf iets ontwerpen design studio knallr

Wat voor drukwerk design op maat kan ik voor jou ontwerpen?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan ontwerpen:

 • Posters
 • Flyers
 • Folders
 • Uitnodigingen
 • Menukaarten
 • Wenskaarten
 • Visitekaartjes
 • Geboortekaartjes & geboorte raamborden
Neem contact op
drukwerk design laten ontwerpen design studio knallr harderwijk

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
jacky van angelen nextvenue review design studio knallr

Yara is heel fijn om mee samen te werken. Ze communiceert fijn en snel. Ze heeft al een aantal mooie designs opgeleverd die voldeden aan onze verwachtingen. We zullen zeker aanraden om met haar samen te werken!

– Jacky, Allround Marketing Medewerker bij NextVenue
Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, Directeur bij BergWerk
review elisabeth visuals design studio knallr

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

– Melissa, Elisabeth Visuals
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Veelgestelde vragen

Ik heb geen verstand van drukbestanden en ben bang dat ik het verkeerd aanlever bij de drukker. Kan jij helpen?

Na het afronden van het ontwerp kan je zelf de ontvangen drukbestanden aanleveren bij de drukker. Ben je bang dat je het verkeerd gaat aanleveren? Dan kan ik je daarbij helpen of ik lever het voor je aan bij de drukker!

Betaal ik zelf de drukkosten?

In principe dekt mijn factuur de kosten voor het bedenken en laten ontwerpen van je design. De kosten voor de drukker zijn voor jezelf tenzij we dat anders hebben afgesproken in de offerte.

Wat kost het om een design te laten maken?

Afhankelijk van jouw wensen ben ik een x-aantal uur bezig met het bedenken en maken van je ontwerp. Op deze pagina leg ik uit wat mijn werkwijze en tarieven zijn.

Hoelang ben je bezig met het maken van mijn ontwerp?

Het verschilt per soort eindoplevering hoeveel uur ik hiervoor nodig heb. Een visitekaartje kan bijvoorbeeld al in twee uur af zijn, maar een complexe brochure zal meer tijd nodig hebben. Doordat ik voor mezelf werk, kan ik mijn eigen agenda indelen. Hierdoor ben ik zeer flexibel en kan ik vrijwel altijd een spoedopdracht aanpakken. Moet je ontwerp binnen een paar dagen af zijn of heb ik er 6 weken de tijd voor? In overleg is veel mogelijk!

Is er ruimte voor feedback?

Het is altijd mogelijk om feedback te geven. Er wordt niks naar de drukker gestuurd voordat jij 100% tevreden bent. Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze en tarieven.

Heb jij ervaring met het maken van drukwerk design?

Ondertussen heb ik alweer meer dan 8,5 jaar ervaring met visual en graphic design. In 2015 voltooide ik de hbo-studie Communication & Multimedia Design in Amsterdam, waar ik afstudeerde als visual & digital designer. Daarna heb ik meerdere banen in loondienst gehad als designer, zowel in Amsterdam als in Harderwijk.

Welke drukker raad jij aan?

Afhankelijk van wat jij wil laten bedrukken, kan ik een bepaalde drukker adviseren. Ik denk graag met je mee!

Contactformulier drukwerk design

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.