Social media trainingen op maat

Wil jij voortaan ook weten waar je op moet letten bij het maken van een post? Ken je de geheime trucjes om meer bereik te halen en kan je volgers omtoveren tot klanten? Door een op maat gemaakte social media training op je eigen locatie te volgen, weet jij dit voortaan ook!

Herken jij deze problemen?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jij een social media training wilt volgen. Herken jij één of meerdere van de onderstaande punten? Dan zal een op maat gemaakte social media training je voortaan veel tijd, frustratie en geld besparen!

 • Je wilt je diensten/producten op social media verkopen, maar je wilt niet overkomen als een irritante verkoper;
 • Je posts en stories bereiken amper mensen, ondanks je inzet om goede content te maken;
 • Je weet niet hoe je de huisstijl van je bedrijf professioneel kunt doorvoeren in je posts;
 • Je weet niet hoe je pakkende captions moet schrijven;
 • Je hebt moeite met het bedenken van inspirerende content en weet niet wat je moet en kunt posten;
 • Je weet wel het één en ander in Canva te ontwerpen voor social media, maar het ziet er net niet professioneel uit.
Herkenbaar! Ik wil een training volgen
social media trainingen op maat design studio knallr harderwijk

Welke onderwerpen kunnen er zoal behandeld worden?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat we zouden kunnen behandelen in een social media training op maat.

Help, wat moet ik posten?

Hoe werkt het algoritme?

De checklist om je profiel te optimaliseren

De checklist voordat je een post, story of reel plaatst

Hoe zet je volgers om tot klanten?

De do’s & don’ts van Instagram

Het stappenplan om de beste captions te schrijven voor je posts

Hoe kan je storytelling toepassen op social media?

Leer jouw doelgroep goed kennen met de gratis statistieken functie

Voer de branding van je bedrijf consistent en professioneel door op social media

De 6 hoofddoelen om iets op social media te posten als onderneming

Social media trainingen die ik o.a. heb gegeven

De afgelopen 5 jaar gingen meerdere bedrijven je voor. Hieronder zie je een aantal social media trainingen die ik op locatie of online gegeven heb.

Vorige Volgende

Wie is de trainer?

Ik, Yara van Schaik, zal jou alle benodigde fijne kneepjes van het social media vak leren. Vanaf 2016 heb ik 4 jaar gewerkt als social media reporter voor de Hogeschool van Amsterdam. Daar is mijn liefde voor social media ontstaan en heb ik meerdere cursussen bij grote social media agencies gevolgd. Ook heb ik gewerkt als content marketeer voor BergWerk in Harderwijk, waar ik me dagelijks bezighield met social media. Daarbij heb ik veel social media posts bedacht, ontworpen en geschreven voor Van Delft Chocolates. Met genoeg ervaring en kennis geef ik inmiddels al meer dan 5 jaar trainingen. Het is voor mij een plezier om de auto in te stappen en door heel Nederland social media trainingen te geven.

Meer over Yara
yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
De Kapperij - social media training L'ANZA

We hebben een leuke, leerzame social media trainingsdag gehad van Yara! Dit gaat ons zeker helpen onze eigen social media accounts te verbeteren!

– De Kapperij in Beerzerveld
review groevenbeek marleen design studio knallr

De samenwerking met Yara was heel prettig! Ze doet wat ze zegt en bereidt zich goed voor. Ze heeft een natuurlijke manier van presenteren. De materialen die ze levert zien er verzorgd uit en de voorbeelden die ze gebruikte in de les waren actueel en van deze tijd. We hopen dan ook zeker nog een keer met haar samen te werken.

– Marleen, docente Groevenbeek College
review volandis lisa design studio knallr

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om een social media training te volgen van Yara. De social media training zit goed in elkaar en duurt niet te lang. Je krijgt ontzettend veel relevante informatie en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan. Ik heb de training als erg gezellig en leerzaam ervaren en raad de training zeker aan!

– Lisa, marketingmedewerker Volandis
review samensterk trainingen annemiek design studio knallr

Met je eigen bedrijf op social media communiceren, ja hoe doe je dat het beste? Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je post er ook leuk en professioneel uitziet? De juiste trucjes, tips en weetjes gecombineerd met het advies om de post ook in een goed design te zetten. Yara heeft mij echt op weg geholpen. De kennis die Yara heeft kon ze tijdens de training ook goed overbrengen. Zeker een aanrader!

– Annemiek, Eigenaar Samensterk

Veelgestelde vragen

Voor wie is een social media training geschikt?

Doordat ik elke training op maat maak en aanpas aan het niveau van de deelnemers, is eigenlijk zo goed als iedereen geschikt!

 • Beginners die wel social media hebben, maar nog nooit iets gepost hebben / zeer weinig weten
 • Beginners die wel eens iets gepost hebben of rondkijken bij anderen, maar meer diepgang missen
 • Semi-gevorderden
 • Gevorderden
 • ZZP’ers/freelancers/eigen ondernemers
 • Lokale MKB bedrijven
 • Middelbare en hogescholen
 • Marketing medewerkers
 • Communicatie medewerkers
 • Content marketeers
 • Content creators

Bij ons op het werk hebben wij zowel beginners als vergevorderden. Is een gezamenlijke training dan aan te raden?

Als het niveau van de deelnemers erg uiteenloopt, raad ik aan om de training te splitsen. Zo begin ik bijvoorbeeld met de beginners en daarna met de vergevorderden. Als een beginner meer uitdaging wil, kan hij/zij blijven zitten en meedoen met de tweede groep en vice versa. Als het niveau van de groep iets verschilt, kan ik een training maken die uitdagend genoeg is voor de ervaren deelnemers en toch begrijpelijk voor de beginners.

Wij zitten gevestigd aan de andere kant van het land. Kom je dan ook bij ons langs op locatie?

Ik reis graag stad en land af om bij jou/jullie op locatie een design training op maat te geven, dus ja! (;

Wat kost een social media training op maat?

Dat is een goede vraag waar ik helaas niet direct antwoord op kan geven. Elke training is maatwerk, maar op deze pagina lees je meer over de tarieven van mijn trainingen.

Hoelang duurt een training?

Hoelang een training duurt, is volledig afhankelijk van jouw/jullie wensen. Dit kan variëren van 1 uur tot zelfs wel een 2-daagse training. Heb je geen idee hoelang een training zou moeten duren? Ik adviseer je graag!

Is de training theoretisch, praktisch of een combinatie van?

Ik ben zelf een enorme voorstander van het geven van trainingen op een zo praktisch en visueel mogelijke manier. Op het moment dat ik theorie uitleg, doe ik dat altijd met ondersteunende praktijkvoorbeelden. Hierdoor wordt de training interessanter om te bekijken, blijft de stof langer hangen en zie je direct de impact in de praktijk. Drie vliegen in één klap dus! (;

Heb je ervaring met het geven van trainingen?

De afgelopen 5 jaar heb ik meerdere trainingen over design en social media gegeven. Dit heb ik zowel op locatie als online gedaan vanwege COVID. Mijn voorkeur gaat uit naar een training op locatie bij het bedrijf zelf. Dat scheelt de deelnemers reistijd, waardoor ze ontspannen aan de training kunnen beginnen. Door de training in het echt te volgen, is het stellen van vragen laagdrempeliger en kan ik persoonlijke aandacht geven aan de deelnemers.

Contactformulier social media trainingen

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.