Luxe wenskaarten voor Van Delft Chocolates

Opdrachtgever
Van Delft Chocolates
Datum
12 augustus 2022

De opdracht

Van Delft wil naast het verkopen van luxe cadeauverpakkingen ook wenskaarten aanbieden. Hiervoor zijn passende designs nodig die aansluiten op de huidige stijl van Van Delft, dus luxe, professioneel en hip. Mij werd gevraagd om uit te zoeken wat er mogelijk is qua soorten druktechnieken en om de luxe wenskaarten voor Van Delft Chocolates te ontwerpen.

van delft chocolates luxe wenskaarten ontworpen door design studio knallr harderwijk

Het ontwerp van de luxe wenskaarten

Om het ontwerp te laten matchen met de luxe cadeauverpakkingen van Van Delft, heb ik gekozen voor een relatief ‘simpel’ ontwerp. Ik heb gekozen om vijf verschillende achtergrondkleuren te gebruiken. Deze kleuren zijn gebaseerd op de kleuren die op de productverpakkingen van de verschillende Van Delft koekjes staan. Elk koekje heeft zijn eigen kleur op de verpakking. Om te voorkomen dat het ontwerp te kaal wordt, heb ik gekozen om een element als patroon op de achtergrond terug te laten komen. Dit element matcht met het thema van de wenskaart. Bij de ‘Hoera, je bent geslaagd’ kaart zie je confetti en bij de ‘Voor de allerliefst’ zie je hartjes. Voor de luxe afwerkingen heb ik gekozen voor extra dik karton met soft touch afwerking. Zo voelen de kaarten hetzelfde als de cadeauverpakkingen. Als laatste afwerking zijn de details bedrukt met goudfolie. Zo springt het belangrijkste woord er extra uit en ziet de kaart er meteen en stuk luxer uit.

De volgende wenskaarten heb ik ontworpen en zijn te koop in de winkels en de webshop:

  • Van harte gefeliciteerd
  • Voor de allerliefste
  • Welkom lief wondertje
  • Hoera, je bent geslaagd
  • Heel erg bedankt
luxe wenskaarten in de winkel van van delft chocolates harderwijk design studio knallr

Ook hulp nodig met drukwerk design?

Ik help jou graag met het ontwerpen van jouw ideeën en help je met het drukwerkproces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.