Met wat voor design kan ik jou helpen?

Of je nou een design voor 10.000 flyers, een originele menukaart, social media templates of een webdesign nodig hebt, bij mij ben je aan het juiste adres!

8,5 jaar visual en digital designer afgestudeerd designer (hbo) ook ervaring met ux-design 8,5 jaar visual en digital designer afgestudeerd designer (hbo) ook ervaring met ux-design 8,5 jaar visual en digital designer afgestudeerd designer (hbo) ook ervaring met ux-design

Herken jij deze frustraties?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jij hulp nodig hebt met design. Herken jij één of meerdere van de onderstaande punten? Dan zal mijn hulp jou veel tijd en frustratie schelen!

  • Je hebt geen tijd om bezig te zijn met het bedenken en ontwerpen van designs voor je bedrijf;
  • Je weet niet waar je moet beginnen, want je mist de kennis;
  • Je hebt geen idee hoe je drukbestanden juist moet exporteren voor de drukker;
  • Je hebt een designer in dienst, maar hij/zij heeft het veel te druk;
  • Je wil geen vaste dure designer in dienst nemen, dus zoekt een freelancer.
Gratis design check
frustratie zelf iets ontwerpen design studio knallr

Waarom met een designer in Harderwijk samenwerken?

Naast het feit dat ik erg snel schakel en communiceer, vind je hieronder nog een aantal voordelen wanneer je met mij samenwerkt!

Meer over mij

Ook in de avonden en weekenden beschikbaar

yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een betaalbaar uurtarief, want ik heb geen hoge vaste kosten

design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Slechts 1 contactpersoon, dus zeer korte lijntjes

design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Meer dan 8,5 jaar ervaring als visual en digital designer

design studio knallr design en trainingen op maat harderwijk

Afgestudeerd visual- en ux-designer (hbo)

Mijn werkwijze en tarieven 📝

Werkwijze

Kennismaken / briefing van je opdracht

Heel laagdrempelig houden we een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en zodat je je wensen kunt doorgeven. Dit kan via een telefoongesprek, videocall of real life afspraak.

Vrijblijvende offerte

Op basis van je wensen stel ik een vrijblijvende offerte op. Zodra je akkoord geeft op de offerte, ga ik voor je aan de slag.

Ik ga aan de slag

Vol enthousiasme ga ik aan het werk. Ik lever binnen de afgesproken deadline één of meerdere versies op. Jij kunt rustig naar de opleveringen kijken en vervolgens feedback geven.

Final check en afronden

Nadat ik eventuele feedback heb verwerkt en jij tevreden bent, rond ik het design af. Ik doe een laatste check en zorg ervoor dat de bestanden op de juiste manier worden geëxporteerd voor de drukker of als digitaal bestand.

Tarieven

Met welke dienst ga ik je helpen?

De ene klant wil een luxe goudfolie geboortekaartje en de ander wil een simpele banner voor op de website laten ontwerpen. De complexiteit van de opdracht heeft invloed op de kosten.

Ik maak een ureninschatting

Het aantal uur is een inschatting en kan 10% hoger of lager uitvallen.

Zit er spoed achter?

Heb je dringend hulp nodig en moet het morgen al af, of is de deadline over 6 weken? Dit kan invloed hebben op de prijs.

Eenmalig of op projectbasis?

Ga ik de komende maanden een bepaald aantal uur vast voor je werken? Dan maak ik graag een mooie prijs voor je en zal het uurtarief lager uitvallen.

€65 – €75 per uur (excl. btw)

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, Directeur bij BergWerk
jacky van angelen nextvenue review design studio knallr

Yara is heel fijn om mee samen te werken. Ze communiceert fijn en snel. Ze heeft al een aantal mooie designs opgeleverd die voldeden aan onze verwachtingen. We zullen zeker aanraden om met haar samen te werken!

– Jacky, allround marketingmedewerker NextVenue
review groevenbeek marleen design studio knallr

De samenwerking met Yara was heel prettig! Ze doet wat ze zegt en bereidt zich goed voor. Ze heeft een natuurlijke manier van presenteren. De materialen die ze levert zien er verzorgd uit en de voorbeelden die ze gebruikte in de les waren actueel en van deze tijd. We hopen dan ook zeker nog een keer met haar samen te werken.

– Marleen, docente op het Groevenbeek College
review elisabeth visuals design studio knallr

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

– Melissa, Elisabeth Visuals
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Dus… waar kan ik jou mee helpen?

Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!