Design en social media trainingen voor scholen

Zijn jullie een school? En op zoek naar op maat gemaakte trainingen voor docenten en/of leerlingen? Of hulp nodig met pakkend drukwerk design om nieuwe leerlingen aan te trekken? Dan zijn jullie bij KNALLR aan het juiste adres met design en trainingen voor scholen!

Wat voor design en trainingen kan ik voor scholen maken?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan betekenen:

  • Overzichtelijke en pakkende lespresentaties ontwerpen voor docenten
  • Powerpoint, Keynote en Google Slide presentaties ontwerpen
  • Social media gastlessen voor leerlingen
  • Design trainingen voor leerlingen om zelf professioneel cv’s en andere documenten te ontwerpen
  • Drukwerk design ontwerpen
  • Social media templates ontwerpen
  • Social media content (carousel, story en losse post) ontwerpen
  • Social media & website banners ontwerpen
  • Website design ontwerpen
  • PDF bestanden, digitale brochures en e-books ontwerpen
Ja, dit wil ik!
design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Wie ben ik?

Ik, Yara van Schaik, ben het gezicht achter KNALLR. In mei 2021 nam ik ontslag van mijn baan in Amsterdam als visual designer en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien ben ik werkzaam als freelancer/zzp’er, dus we zitten in hetzelfde schuitje. Ik ben 27 jaar geleden geboren in Harderwijk en ben dan ook een trotse Harderwieker. Mijn vriend Lars a.k.a. de Websheriff heb ik meegesleurd en hij is nu ook verliefd op de stad. Ik vind het dan ook leuk dat een groot deel van mijn klanten bedrijven uit de buurt zijn. Is jouw bedrijf buiten de Veluwe gevestigd? Ook dan ben je van harte welkom!

Sinds 26 juli 2023 ben ik niet alleen designer & trainer, maar ook mama van onze zoon Finn. Op de dinsdagavonden ben ik te vinden in de danszaal voor een lesje (female) hiphop. Verder ben ik erg van het plannen, organiseren en dingen op orde houden. Ik houd overal lijstje van bij en vind het heerlijk om een kast in huis leeg te trekken en opnieuw in te delen. Dat is in een notendop wie ik ben.

Let’s meet
yara van schaik design studio knallr harderwijk

Waarom met een designer en trainer in Harderwijk samenwerken?

Naast het feit dat ik erg snel schakel en communiceer, vind je hieronder nog een aantal voordelen wanneer je met mij samenwerkt!

Meer over mij

Ook in de avonden en weekenden beschikbaar

yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een betaalbaar uurtarief, want ik heb geen hoge vaste kosten

design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Slechts 1 contactpersoon, dus zeer korte lijntjes

design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Meer dan 8,5 jaar ervaring als visual en digital designer

design studio knallr design en trainingen op maat harderwijk

Afgestudeerd visual- en ux-designer (hbo)

Benieuwd naar mijn knallende creaties?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat je inspireren door de uiteenlopende projecten in mijn portfolio. Wie weet staat jouw project hier binnenkort ook tussen!

Bekijk meer projecten
Vorige Volgende

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
jacky van angelen nextvenue review design studio knallr

Yara is heel fijn om mee samen te werken. Ze communiceert fijn en snel. Ze heeft al een aantal mooie designs opgeleverd die voldeden aan onze verwachtingen. We zullen zeker aanraden om met haar samen te werken!

– Jacky, Allround Marketing Medewerker bij NextVenue
Annemarie van den Berg review bergwerk

Meerdere keren met Yara samengewerkt. De samenwerking is altijd super snel en transparant. Ze neemt je mee in het proces en verrast mij elke keer met nieuwe ideeën. Ze onderbouwt haar keuzes erg goed en weet mij daarom elke keer weer te overtuigen.

– Annemarie, Directeur bij BergWerk

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

– Melissa, Elisabeth Visuals
partner nansee nancy van der niet fotograaf

Yara heeft mij geholpen bij verschillende vraagstukken over mijn website, designs en social media. Ze staat altijd klaar om je te helpen met haar deskundige advies. Daarnaast heb ik door haar online cursus over Instagram story’s nieuwe inzichten gekregen. Een echte aanrader!

– Nancy, fotograaf
review de baak willemijn design studio knallr

Nogmaals bedankt voor je bijdrage. Ik vond je training heel prettig en nuttig. Ik heb nagedacht over feedback, maar ik kan eigenlijk niet iets bedenken wat de volgende keer beter zou kunnen! Je presentatie was fijn om naar te luisteren, het was een helder verhaal en de workshop was lekker praktisch!

– Willemijn, communicatiemedewerker bij De Baak
review groevenbeek marleen design studio knallr

De samenwerking met Yara was heel prettig! Ze doet wat ze zegt en bereidt zich goed voor. Ze heeft een natuurlijke manier van presenteren. De materialen die ze levert zien er verzorgd uit en de voorbeelden die ze gebruikte in de les waren actueel en van deze tijd. We hopen dan ook zeker nog een keer met haar samen te werken.

– Marleen, docente op het Groevenbeek College
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Het resultaat: een moderne & gebruiksvriendelijke website. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Contactformulier voor scholen

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen! Ik neem binnen 2 tot 24 uur contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.