Welke trainingen kan ik geven?

Zoals je ziet, is er veel mogelijk als je een training wilt volgen. Willen jij en je collega’s leren hoe jullie voortaan zelf professionele social media posts kunnen ontwerpen? Of heb je liever een 1-op-1 training over hoe jij jouw website zo professioneel mogelijk kunt vormgeven? Check, I’ve got you!

5 jaar ervaring met trainingen geven Trainingen van 1 – 100 mensen Bij jou op locatie mogelijk Ook online mogelijk Aangepast aan jou/jullie niveau 5 jaar ervaring met trainingen geven Trainingen van 1 – 100 mensen Bij jou op locatie mogelijk Ook online mogelijk Aangepast aan jou/jullie niveau 5 jaar ervaring met trainingen geven Trainingen van 1 – 100 mensen Bij jou op locatie mogelijk Ook online mogelijk Aangepast aan jou/jullie niveau

Waarom met een trainer in Harderwijk samenwerken?

Naast het feit dat ik erg snel schakel en communiceer, vind je hieronder nog een aantal voordelen wanneer je met mij samenwerkt!

Meer over mij

Ook in de avonden en weekenden beschikbaar

yara van schaik design studio knallr harderwijk

Een betaalbare prijs, want ik heb geen hoge vaste kosten

design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Slechts 1 contactpersoon, dus zeer korte lijntjes

design studio knallr harderwijk design en trainingen op maat

Meer dan 5 jaar ervaring als design en social media trainer

design studio knallr design en trainingen op maat harderwijk

Ik woon centraal in Harderwijk, dus ik rijd zo overal naar toe

Mijn werkwijze en tarieven 📝

Werkwijze

Kennismaken / briefing van je opdracht

Heel laagdrempelig houden we een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en zodat je je wensen kunt doorgeven. Dit kan via een telefoongesprek, videocall of real life afspraak.

Vrijblijvend voorstel

Op basis van je wensen stel ik een vrijblijvend voorstel op met één of twee vormen van een training, zodat jij kunt kiezen welke het beste past bij de wensen en het budget.

Ik ga aan de slag

Vol enthousiasme ga ik aan het werk. Ik maak op maat een passende training die aansluit bij het niveau van de deelnemers en de wensen.

Final check

Ongeveer een week voor de training hebben we een final check. Ik bespreek in grote lijnen de inhoud van de gemaakte training en we spreken praktische zaken af, zoals: wat kan ik meenemen om mijn laptop aan te sluiten, hoe laat kan ik mij melden, etcetera.

Tarieven

Welke training ga ik voor je maken?

Elke training wordt op maat gemaakt op basis van de behoeften van de deelnemers. Dit kan een 1-op-1 design training zijn voor een zzp’er, maar ook een social media training voor 60 deelnemers over een specifiek onderwerp binnen social media.

Het niveau

Wat is het gewenste niveau van de training? Zijn de deelnemers allemaal beginners of juist zeer ervaren? Op basis van het niveau wordt de training een deep dive training of niet.

Aantal deelnemers

Is de training voor 1-5 deelnemers of doen er 50+ deelnemers mee? Dit heeft invloed op de vorm van de training en dus op de kosten.

Eenmalig of meerdere keren?

Geef ik de training eenmalig of geef ik deze meerdere keren aan verschillende groepen?

€499 tot €2999 (excl. btw)

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
Emma de baak review design studio knallr harderwijk

Werken met Yara was heel fijn! Al snel kwamen we op een mooie training op maat, waarbij Yara genoeg flexibiliteit bood om de deelnemers op verschillend niveau te kunnen helpen. Vanuit onze huisstijl kon ze ons ontzettend goed verder helpen, en had ze nog extra tips die wij zelf over het hoofd zouden hebben gezien. Dank voor de fijne samenwerking Yara!

– Emma, incompany adviseur De Baak
review de baak willemijn design studio knallr

Nogmaals bedankt voor je bijdrage. Ik vond je training heel prettig en nuttig. Ik heb nagedacht over feedback, maar ik kan eigenlijk niet iets bedenken wat de volgende keer beter zou kunnen! Je presentatie was fijn om naar te luisteren, het was een helder verhaal en de workshop was lekker praktisch!

– Willemijn, communicatiemedewerker bij De Baak
review groevenbeek marleen design studio knallr

De samenwerking met Yara was heel prettig! Ze doet wat ze zegt en bereidt zich goed voor. Ze heeft een natuurlijke manier van presenteren. De materialen die ze levert zien er verzorgd uit en de voorbeelden die ze gebruikte in de les waren actueel en van deze tijd. We hopen dan ook zeker nog een keer met haar samen te werken.

– Marleen, docente op het Groevenbeek College
review volandis lisa design studio knallr

Vanuit mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid om een Design & Social media training te volgen van Yava. Zowel de Design als Social media training zitten goed in elkaar en duren niet te lang. Je krijgt ontzettend veel relevante informatie en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan.

– Lisa, communicatiemedewerker Volandis
review samensterk trainingen annemiek design studio knallr

Met je eigen bedrijf op social media communiceren, ja hoe doe je dat het beste? Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je post er ook leuk en professioneel uitziet? De juiste trucjes, tips en weetjes gecombineerd met het advies om de post ook in een goed design te zetten. Yara heeft mij echt op weg geholpen. De kennis die Yara heeft kon ze tijdens de training ook goed overbrengen. Zeker een aanrader!

– Annemiek, eigenaar Samensterk

Dus… waar kan ik jou mee helpen?

Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!