Over Knallr & Yara

Wie en wat is design studio Knallr in Harderwijk? Waar word ik blij van en welke vakgerelateerde diploma’s heb ik behaald? Dat en meer lees je op deze pagina!

Wie is Knallr?

Ik, Yara van Schaik, ben het gezicht achter Knallr. In mei 2021 nam ik ontslag van mijn baan in Amsterdam als visual designer en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien ben ik werkzaam als freelancer/zzp’er. Ik ben 27 jaar geleden geboren in Harderwijk en ben dan ook een trotse Harderwieker. Mijn vriend, Lars a.k.a. de Websheriff, heb ik meegesleurd uit Amsterdam en hij is nu ook verliefd op de stad. Ik vind het dan ook leuk dat een groot deel van mijn klanten bedrijven uit de buurt zijn. Is jouw bedrijf buiten de Veluwe gevestigd? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Let’s meet
yara van schaik design studio knallr harderwijk
Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch Hekel aan tegen de wind in fietsen Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch Hekel aan tegen de wind in fietsen Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch Hekel aan tegen de wind in fietsen Harderwijker Verliefd op Spanje en de Spaanse taal Gek op dansen Moeder van zoontje Finn Dol op lijstjes bijhouden Organisatorisch

Wat doet Knallr en voor wie?

Knallr is een design studio in Harderwijk die digitaal en drukwerk design creëert en trainingen geeft over design en social media! Vol passie en enthousiasme werk ik aan design ideeën, vragen en problemen. Of dit nu een op maat gemaakte design training op locatie is of het creëren van gepersonaliseerde templates voor social media. Ik focus mij voornamelijk op (vrouwelijke) mkb-bedrijven in de regio Harderwijk/de Veluwe. Ben jij een mannelijke zzp’er of een bedrijf buiten de Veluwe? Ook dan help ik graag!

Bekijk alle diensten
design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Diploma’s en opleidingen 🎓

In de wereld van design en social media is het enorm belangrijk om met de tijd mee te gaan. Er komen letterlijk elke week nieuwe functies en trends bij. Om up-to-date te blijven, volg ik regelmatig cursussen, masterclasses en trainingen. Ik ben ijverig en een studiebol, dus ik vind het nog leuk ook!

Communication & Multimedia Design (fulltime hbo-studie in Amsterdam)

2015 – 2019

SEO Optimalisatie (NHA hbo-thuisstudie)

2022 – 2023

Spaanse taal & cultuur (hbo-minor niveau B1)

februari 2018 – juli 2018

En heel veel trainingen over design, marketing, social media en copywriting

2021 – heden

Werkervaringen 💼

Social media reporter van de Hogeschool van Amsterdam

2015 – 2019

Ux-designer bij Hogeschool van Amsterdam (afdeling communicatie)

2017

Freelance designer & content creator, Amsterdam

2016 – 2019

Visual designer bij Kinder, Amsterdam

2019

Visual designer bij Harver, Amsterdam

2019 – 2021

Designer / content marketeer bij BergWerk, Harderwijk

2021 – 2023

Zzp’er bij YAVA | Design Bureau

aug 2021 – maart 2024

Zzp’er bij Design Studio Knallr

maart 2024 – heden

Hoe is Knallr ontstaan?

Sinds maart 2024 is mijn handelsnaam Design Studio Knallr, maar daarvoor was dat YAVA | Design Bureau. Hoe dat proces verlopen is, lees je hieronder.

01.

2 mei 2021

Ik zei mijn fulltime baan als visual designer in Amsterdam op, want ik wilde zelf bepalen voor welke klanten en opdrachten ik ging werken.

02.

1 augustus 2021

Ik schreef mij in bij de Kamer van Koophandel onder de naam YAVA | Design Bureau. Ik hoopte snel een leukere naam te bedenken.

03.

10 november 2023

Ineens popte de naam ‘Knallr’ in mij op. Ik gooide mijn agenda om en besloot 4 maanden vol te focussen op het rebranden van mijn bedrijf.

04.

11 maart 2024

Na ruim vier maanden knallen, schetsen, ontwerpen, schrijven en testen, lanceerde ik de nieuwe naam, website en socials. Design Studio Knallr is geboren!

Waar ben ik gek op?

Sinds 26 juli 2023 ben ik naast designer & trainer ook mama van onze zoon Finn. Op de dinsdagavonden ben ik te vinden in de danszaal voor een lesje (female) hiphop. Verder hou ik erg van plannen, organiseren en dingen op orde houden. Ik houd overal lijstje van bij en vind het heerlijk om een kast in huis leeg te trekken en opnieuw in te delen. Dat is in een notendop wie ik ben.

Neem contact op
design studio knallr design en trainingen op maat harderwijk

Mijn partners

In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd aan mede-designers, fotografen, copywriters, marketeers en developers! Mocht je mijn hulp nodig hebben voor design en ook op zoek zijn naar een developer? I’ve got you!

info@websheriff.nl

De websheriff (Lars)

Full stack webdeveloper

developer van deze website
timo.verbeek@live.nl

Timo Verbeek

Marketeer en AI specialist

geholpen met de marketingstrategie
hello@nansee.nl

Nansee Photography (Nancy)

Bedrijfs-, bruids- en gezinsfotograaf

heeft mijn foto’s gemaakt

Dus… waar kan ik jou mee helpen?

Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!