Mijn design bureau bestaat alweer 1 jaar!

Categorie
Nieuws
Datum
24 augustus 2022

Ja ja, YAVA | design bureau bestaat 1 jaar!

Op 1 augustus 2021 heb ik YAVA | Design Bureau ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarom heb ik op 1 augustus 2022 al een klein feestje gevierd, maar het echte feest is vandaag op 24 augustus 2022. Waarom is het vandaag dan een bijzondere dag? Nou, op 24 augustus 2021 lanceerde ik YAVA en de bijbehorende website en socials. Ik deelde toen voor het eerst met de buitenwereld wat mijn nieuwe bedrijf was. Vanaf die dag handelde ik ook onder de naam YAVA. Daarom is het vandaag, 1 jaar later, tijd om de eerste verjaardag van mijn design bureau te vieren!

Wat heb ik allemaal gedaan in het eerste jaar?

Dat, ik niet stil heb gezeten, is een feit. Ik heb veel uren gewerkt en daardoor veel geleerd en plezier gehad!

 • Groepstrainingen gegeven over social media en ontwerpen.
 • De nieuwe website voor BergWerk ontworpen.
 • Mijn eerste webshop gelanceerd met mijn eerste masterclass: 17x Instagram Story Geheimen.
 • 12 weken lang social media les gegeven op het College Groevenbeek.
 • Veel social media GIFjes en stickers gemaakt voor diverse bedrijven.
 • Winkelposters ontworpen voor Van Delft Chocolates.
 • Veel tips gedeeld op mijn socials over social media en ontwerpen.
 • Een fotoshoot gedaan voor mijn eigen branding.
 • Een flyer ontworpen voor een basisschool.
 • Een logo ontworpen voor een logopediepraktijk.
 • Luxe wenskaarten ontworpen voor Van Delft Chocolates.
 • Content beheert en gemaakt voor de socials van Van Delft Chocolates.
 • En nog meer!

Op naar het tweede jaar. Ik heb er zin in en kijk uit naar de volgende projecten en samenwerkingen!

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik help jouw bedrijf graag knallen en groeien! Weinig is voor mij te gek, dus kom maar op met je ideeën!