Design en social media templates voor BergWerk

Opdrachtgever
BergWerk
Datum
23 januari 2023

De opdracht

BergWerk is al meer dan 16 jaar het arbeidsbemiddelingsbureau van Harderwijk en omstreken. Zij helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan. Om ervoor te zorgen dat zij zowel online als offline professionele uitingen hebben, heb ik een aantal templates voor ze ontworpen. In de etalages van de kantoren hangen lichtgevende raamborden. Deze raamborden zijn het visitekaartje van de kantoren en moeten dus de juiste uitstraling van het bedrijf hebben. Zo heb ik onder andere templates voor de raamborden en social media ontworpen.

Raambord templates ontworpen voor in de etalages

BergWerk vindt het belangrijk dat werkzoekenden in een overzichtelijk, maar toch aantrekkelijk design kunnen zien welke banen zij onder andere aanbieden. Het moet vervolgens eenvoudig zijn om meer informatie over de vacature te verkrijgen. Daarom heb ik vacatureborden ontworpen waar eenvoudig de functietitel, het bedrijf, de locatie, het aantal uur per week en een QR-code te zien zijn. Om te voorkomen dat de etalage alleen maar volhangt met vacatures, heb ik ook templates ontworpen waar foto’s en andere nieuwtjes in geplaatst kunnen worden.

bergwerk design en social media templates ontworpen design studio knallr December 2021
bergwerk raamborden kantoren design studio knallr Bekijk de actuele vacatures op www.bergwerk.nu
bergwerk design templates raamborden design studio knallr

Social media templates ontworpen voor BergWerk

BergWerk is erg actief op social media. Ze zijn te vinden op Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. Voor deze kanalen heb ik meerdere templates ontworpen die allemaal een eigen doel hebben en geschikt zijn voor het juiste social media formaat.

  • LinkedIn werkzoekenden met foto – template
  • LinkedIn werkzoekenden anoniem – template
  • Instagram vacature weekoverzicht – template
  • Instagram / Facebook / LinkedIn post – template
  • Instagram Story – templates
  • En nog meer
social media templates blog bergwerk Augustus 2022

Flyer template ontworpen voor BergWerk

BergWerk helpt werkzoekenden aan een baan en scholieren aan een leerzame stage. Voor deze twee doelgroepen wilden zij twee flyers hebben.

Ik ben eerst gaan uitschrijven wat voor content er op welke flyer zou komen. Op basis van hoeveel elementen de flyers zouden krijgen, ben ik de ontwerpen gaan maken. De flyer gericht op scholieren is een eenzijdige flyer geworden en de andere een tweezijdige flyer.

In samenwerking met BergWerk is er geschaafd aan de teksten, want less is more!

bergwerk harderwijk flyer design studio knallr
Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, directeur BergWerk
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Wil jij ook op maat gemaakte templates?

Er zijn zoveel voordelen van het hebben van eigen templates. De grootste voordeel is dat het enorm veel tijd bespaard en een hoop gepuzzel en frustratie. Ik ontwerp graag op maat gemaakte design en/of social media templates voor jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.