Design training aan Harver

Opdrachtgever
Harver
Datum
01 maart 2020

De opdracht

Harver is een internationaal bedrijf met onder andere een kantoor in Amsterdam en New York. De werknemers van deze locaties werken intern met templates om zelf in Keynote een presentatie te kunnen maken. Om te zorgen dat alle werknemers efficiënt de template gebruiken, de meest professionele presentaties voor (potentiële) klanten ontwerpen en tijd besparen, was er een training nodig. Samen met een andere medewerker van Harver ontwierpen wij de gehele template bestaande uit meer dan 120 opties aan dia’s. Ook bedachten, maakten en gaven wij samen de training.

Branding en design training aan Harver

Alle werknemers van Harver werken sinds februari 2020 met een template voor presentaties. Deze template is geheel in de huisstijl van Harver ontworpen door mij en een medewerker van Harver. Hiermee kunnen werknemers eenvoudig professionele presentaties maken voor intern en extern gebruik. Na het lanceren van de template werd er een bijpassende design en branding training gegeven. Deze training was gemaakt voor alle niveau’s, zodat werknemers uit alle teams mee konden doen.

De do’s en don’ts voor de branding van Harver werden netjes uiteen gezet. Zo zouden alle presentaties voortaan consistent en in lijn zijn met de branding. Daarbij werden ook de basis design regels uitgebreid besproken. Hiervoor werden er voorbeelden gebruikt van hoe een presentatie dia er juist wel en juist niet uit zou moeten zien. Een visuele uitleg blijft altijd beter hangen!

design training harver design studio knallr

Harver bespaart veel kostbare tijd

De opgedane kennis van de design en branding training kunnen de werknemers nog jaren toepassen. Dankzij de training besparen Harver werknemers nu veel kostbare tijd, omdat zij met een op maat gemaakte template werken. Nu hoeven ze nooit meer zelf te bedenken hoe een dia eruit komt te zien. Zij kunnen eenvoudig dia’s uitkiezen die zij willen gebruiken, om vervolgens enkel de tekst en eventueel de afbeeldingen te vervangen. Zo zijn alle presentaties altijd professioneel en consistent in lijn met de huisstijl van Harver en kunnen zij hun bespaarde tijd besteden aan belangrijkere dingen.

  • Altijd in lijn met de huisstijl
  • Maakt het werken aan presentaties leuker
  • Maakt altijd positieve indruk bij (potentiële) klanten
  • Bespaart tijd om te besteden aan belangrijkere taken

Wil jij ook een design training op maat?

Wil jij ook kostbare tijd besparen en zelf professionelere presentaties maken? Ik maak op maat een design training voor jou, je team of je bedrijf. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.