Vacature drukwerk voor musical 40 – 45 (Midden Nederland Hallen)

Opdrachtgever
Musical 40 - 45 (in opdracht van NextVenue)
Datum
05 juli 2024

De opdracht

In september en oktober 2024 speelt de musical 40 – 45 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Rondom deze musical zoekt de Midden Nederland Hallen 150 allround event medewerkers. Om personeel te werven voor deze toffe tijdelijke baan, is er een hoop drukwerk nodig. Zo zijn er posters, flyers, spandoek en krantenpagina’s nodig. Het enige wat al stond was een simpele witte website met zwarte teksten waar men kan solliciteren. De vormgeving van het drukwerk moest aansluiten bij de website en mocht aangevuld worden met de kleur groen. De kleur groen is gekozen, omdat die verwijst naar de groene kas bij de MNH. Ik kreeg vanuit NextVenue de opdracht om dit te ontwerpen.

vacature drukwerk musical 40 - 45 midden nederland hallen design studio knallr 10 meter breed spandoek bij de Midden Nederland Hallen

Wat voor drukwerk design heb ik voor de musical 40 – 45 ontworpen?

Om personeel te werven voor de musical 40 – 45 is een hoop promotie nodig. Hiervoor gebruikt de Midden Nederland Hallen niet alleen digitale promotie, maar worden er ook flyers uitgedeeld in de winkelstraten en hangen er posters bij verenigingen en buurthuizen. Daarbij werden er in meerdere gemeente rondom Barneveld kranten verspreid waarin een volledig gevulde pagina te zien is dat over de vacature gaat. Wat heb ik voor de vacature ontworpen?

  • A3 posters
  • Dubbelzijdige A5 flyers
  • Fullsize krantenpagina
  • Spandoek van 10 x 3 meter
Ook hulp nodig met drukwerk?
vacature drukwerk design krantenpagina musical 40 - 45 midden nederland hallen Krantenpagina ontworpen voor de musical 40 – 45

Ook hulp nodig met drukwerk design?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te horen wat de mogelijkheden zijn. Ik help jou/jullie graag!

Contactformulier drukwerk design

Ook hulp nodig bij drukwerk design? Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen! Vaak krijg je binnen 2 uur een reactie en anders binnen maximaal 24 uur.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.