E-book designs voor Harver

Opdrachtgever
Harver
Datum
13 februari 2024

De opdracht

Harver schrijft diverse resources over recruitment, waaronder digitale playbooks, whitepapers en case studies. Mijn taak was om professionele designs te creëren, zodat deze resources niet alleen eenvoudig te lezen zijn maar er ook aantrekkelijk uitzien.

E-books ontworpen voor Harver (playbooks, whitepapers en case studies)

De resources van Harver zitten vol met informatie, tips en case studies. Om de informatie nog beter tot zijn recht te laten komen en aantrekkelijker te maken, is het juiste design van groot belang. Daarvoor zijn er verschillende marketing resources ontworpen. Elke soort resource heeft een eigen design. Zo hebben alle whitepapers dezelfde indeling en opmaak van het voorblad. Hetzelfde geldt voor alle playbooks en case studies. Zo kunnen lezers snel herkennen wat voor een soort resource het is. Vervolgens zijn de designs aangepast op de klant of het onderwerp, zodat er binnen de resource soort een duidelijk verschil is waar het over gaat.

Playbook design

“Hiring live chat: agents at scale: a playbook” is het eerste ontworpen playbook van Harver. Het voorblad en de gehele indeling zijn compleet anders dan de andere marketing resources van Harver. De kleuren van het voorblad worden bepaald aan de hand van de kleuren op de foto. Zo wordt het een mooi geheel. Daarbij komen deze kleuren ook terug in de rest van het document.

ebook design playbook harver

Whitepapers design

Harver heeft al veel interessante whitepapers geschreven. Deze betreffen verschillende onderwerpen en industrieën. Elk whitepaper heeft een andere foto op het voorblad. Daarbij is ook de inhoud overal anders. De ene whitepaper bestaat uit verschillende soorten grafieken en tabellen, terwijl de andere juist meer visuals en afbeeldingen bevat.

ebook design whitepaper harver design studio knallr

Case study design

Harver heeft al veel grote bedrijven mogen helpen met hun recruitment proces. Zowel Harver als de klant zijn erg tevreden over de resultaten die daar uit zijn gekomen. Daarover heeft Harver meerdere case studies geschreven. Zo kunnen gebruikers lezen wat voor een impact Harver maakt. Elke case study heeft een voorblad dat aangepast is aan de desbetreffende klant. Zo passen de kleuren en de foto van het voorblad bij de klant.

ebook design case study harver design studio knallr

Jouw e-books ook in een strak design?

Kan jouw whitepaper, case study, playbook, nieuwsbrief, e-book, onepager of flyer ook een professioneler design gebruiken? Vind je het lastig om de informatie juist tot zijn recht te laten komen? Ik zorg ervoor dat jouw resources het juiste design krijgen! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.