Familielogo ontworpen voor op hoodies

Opdrachtgever
Familie de Bruin
Datum
08 juli 2024

De opdracht

Familie de Bruin (de familie van mijn moeder) houdt al sinds 1978 een jaarlijks familieweekend met zo’n 40 – 45 personen. Slechts een paar keer ging het vanwege omstandigheden niet door, maar in juni 2024 vond alweer de 45e editie plaats. Aan mij was de opdracht om een retro familielogo te ontworpen dat op hoodies bedrukt kon worden. Zodat ieder familielid een eigen hoodie heeft als aandenken van het 45e familieweekend.

Het idee van het familielogo ontwerp

Eerst was het idee om “Familie de Bruin” in het logo te verwerken. Daarom werd er eerst een logo ontworpen waar zowel de naam als de uitstraling van een “familie” te zien is. Dat logo zie je hieronder.

Toch werd er besloten om dat idee overboord te gooien en te gaan voor de tekst “Familieweekend – Sinds 1978”. Doordat het familieweekend in de jaren 80 voor het eerst plaatsvond, was het idee om een retro logo te maken. Als je aan retro denkt, denk je aan groen, geel, oranje en rood. Nadat ik inspiratie had opgedaan naar retro logo’s, koos ik voor het idee om een rond logo te maken. Zo speelde ik met gebogen teksten in het ronde logo en al snel ontstond dit logo. De feestcommissie van het familieweekend was meteen blij met het ontworpen logo. Na een paar kleine kleuraanpassingen ontstond de combinatie van een donker groene hoodie met een geel/zwart/wit logo. Echt een retro vibe.

Ook hulp nodig met drukwerk? Neem contact op
familielogo ontworpen voor familie de bruin Hier zie je het eerste logo idee
familielogo ontworpen voor op hoodies design studio knallr Het uiteindelijke familielogo op een hoodie gedragen door mijn zoontje

Ook hulp nodig met drukwerk design (op een hoodie)?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te horen wat de mogelijkheden zijn. Ik help jou/jullie graag!

Contactformulier drukwerk design

Ook hulp nodig bij drukwerk design? Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen! Vaak krijg je binnen 2 uur een reactie en anders binnen maximaal 24 uur.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.