Luxe goudfolie geboortekaartje en geboorteraambord

Opdrachtgever
Onze eigen zoon
Datum
26 juli 2023

De opdracht

Voor onze eigen zoon Finn wilden mijn vriend en ik zelf het geboortekaartje en geboortebord ontwerpen. Wij zijn beiden erg creatief, dus het was geen optie dat we dit gingen uitbesteden. Wij wilden gaan voor een luxe en origineel design. Het mocht geen standaard vierkant geboortekaartje worden, dus we gingen aan de slag met het ontwerpen van een origineel en luxe goudfolie geboortekaartje en geboorteraambord

Luxe geboortekaartje en geboortebord ontworpen voor ons zoontje

Op 26 juli 2023 ben ik bevallen van mijn eerste kind: Finn Luan van Duijkeren. Wij wilden graag een geboortekaartje met een luxe uitstraling. Daarom zijn wij gegaan voor een design op extra dik karton met een matte afwerking en hier en daar details bedrukt met goudfolie. Om het geboortekaartje speelser en origineler te maken, hebben we ervoor gekozen om zijn geboortedatum op een apart label te laten bedrukken. Zo konden wij vervolgens het label met een goud paperclip bevestigen aan het geboortekaartje.

Wat maakt dit geboortekaartje zo speciaal?

  • Het ontwerp is gedrukt op tweezijdig gestreken sulfaatkarton
  • Het karton is extra dik en stevig voor een luxe uitstraling
  • Het kaartje is afgewerkt met goudfolie aan twee zijden
  • Het ontwerp is een staand en smal formaat voor een luxe uitstraling
  • De geboortedatum is op een apart label gedrukt en met een goud paperclip gevestigd aan het kaartje

Naast het geboortekaartje wilden wij ook een passend geboortebord hebben dat we op het raam van ons huis konden plakken. Het raambord hebben wij laten bedrukken op een kanaalplaat met dubbelzijdig tape dat tegen regen en zonlicht kan zodat het een aantal weken buiten kan hangen. Het ontwerp voor het bord hebben we gebaseerd op het geboortekaartje. We hebben het raambord niet met goudfolie laten bedrukken aangezien daar veel zon op schijnt en dat dan zou zorgen voor felle reflecterende zonnestralen. We hebben veel leuke reacties gekregen op het kaartje en bord.

Geboorte raambord ontworpen design studio knallr harderwijk

Ook hulp nodig met drukwerk design?

Ik help jou graag met het ontwerpen van jouw ideeën en help je met het drukwerkproces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.