PowerPoint presentatie templates op maat

Opdrachtgever
Moooy
Datum
19 november 2022

Nooit meer uren priegelen aan je Powerpoint presentatie dankzij templates op maat

Als je een presentatie gaat geven bij een (potentiële) klant wil je met iets goeds aankomen. Niet alleen als je een presentatie gaat geven, maar ook je content op social media of je informatiefolders wil je professioneel en consistent hebben. Daarbij wil je dat je huisstijl consistent en op de juiste wijze terug komt. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen ben je uren aan het priegelen. Zo probeer je gefrustreerd in Powerpoint of Word een zoveelste presentatie of folder te maken. In plaats van je kostbare tijd te besteden aan taken die gedaan moeten worden zit je geïrriteerd achter je laptop.

Daarom maak ik gepersonaliseerde templates op maat. Met een template maak je erg snel en altijd consistent je nieuwste presentaties, folders, social media posts en meer. Ik ontwerp de template volledig in jouw huisstijl en naar jouw wensen. Zo hoef jij alleen nog maar de teksten aan te passen en kan jij je tijd besteden aan dingen die veel belangrijker zijn dan priegelen aan een ontwerp.

Alle soorten templates zijn mogelijk

Het mooie van een gepersonaliseerde template is dat letterlijk alles mogelijk is. Wil jij een presentatie template die gericht is op slides voor data? Of een presentatie template die jouw luxe en warme webshop uitstraalt? Alle wensen zijn om te zetten naar een design. Daarbij zijn er niet alleen templates te maken voor presentaties en social media posts, maar ook voor folders, flyers en onepagers. Zo kan jij je focussen op je eigen taken en klanten.

  • Tijdbesparend
  • Professioneel
  • Altijd in jouw huisstijl
  • Design en branding workshop mogelijk
  • Grafieken, tabellen en tijdlijnen mogelijk
  • Gebruiksvriendelijk voor elk niveau van ervaring/gebruiker

Wil jij ook eigen Powerpoint templates?

Slimme keuze! Zo weet je zeker dat je (potentiële) klanten weet te imponeren, bespaar je voortaan veel frustratie, tijd en dus geld! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.