Social media trainingen bij de Summer Fair van Artistique

Opdrachtgever
Artistique
Datum
05 juni 2024

De opdracht

Artistique organiseerde op maandag 3 juni 2024 een Summer Fair voor haar klanten, leveranciers, familie, vrienden en partners. Zij zijn een haarcosmeticabedrijf in Deventer. Tijdens de Summer Fair waren er 150 mensen uitgenodigd en konden zij van alles zien, doen en beleven. Zo werd er een rondleiding gegeven door de fabriek en het laboratorium, waren er leerzame demo’s te volgen en stonden er allemaal stands in Ibiza-stijl met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

De Summer Fair hadden ze al eens eerder georganiseerd, maar ze wilden het een keer anders doen. Ze zien hoeveel behoefte er is aan extra uitleg over social media en hoe je daar als bedrijf meer uit kunt halen. Via Google waren ze bij mij terechtgekomen en zagen ze dat ik trainingen op maat aanbied. Daarom kwam vanuit hen de vraag of ik twee social media trainingen wilde geven tijdens de Summer Fair: één in de ochtend en één in de middag. In overleg met Artistique hebben we gekeken naar welke social media onderwerpen er interessant zijn voor de doelgroep. Over deze onderwerpen heb ik een training gemaakt die 45 minuten duurde.

Welke onderwerpen heb ik behandeld in de social media trainingen?

Elke social media training maak ik op maat aan de hand van het niveau, de behoefte en vraagstukken van de doelgroep. Ook houd ik rekening met hoeveel tijd er is om de training te geven. Zo kan ik goed inschatten welke onderwerpen er behandeld moeten worden en hoelang elk deel mag duren.

Aangezien het nu om een hele grote en dus diverse doelgroep ging, heb ik de opdrachtgever geadviseerd. Ik heb een lijst met onderwerpen voorgesteld en, samen met een aanvulling van Artistique, zijn we tot een mooi programma gekomen.

De social media training tijdens de Summer Fair duurde 2x 45 minuten. In die 45 minuten behandelde ik de volgende onderwerpen:

  • Veelgemaakte fouten bij het schrijven van een caption
  • Hoe werkt het algoritme?
  • Hoe moet je strategisch posten?
  • Help, wat moet ik posten?
  • Zelf professionele foto’s maken met je mobiel
Ook een social media training volgen

Ook een social media training volgen bij jou/jullie op locatie?

Ik geef social media trainingen geheel op maat bij jou/jullie op locatie. Zo leer ik grote en kleine bedrijven hoe zij nog meer uit hun zakelijke social media kunnen halen. Op naar nog meer succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dan eens geheel vrijblijvend babbelen.

Contactformulier social media trainingen

Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.