Websitedesign voor BergWerk

Opdrachtgever
BergWerk
Datum
10 februari 2024

De opdracht

BergWerk is hét arbeidsbemiddelingsbureau van Harderwijk en omstreken en bestaat al meer dan 16 jaar. Begin 2022 was de website van BergWerk al een aantal jaren oud en vrij ‘klein’. Het voordeel hiervan was dat werkzoekenden niet te veel ‘ruis’ tegen zouden komen op de website, maar het nadeel was dat er veel informatie miste wat betreft de vacatures en bedrijven. Daarom heb ik voorgesteld om een nieuwe website te ontwerpen. De nieuwe website zou veel uitgebreider worden en meer gericht zijn op beleving. Zodat de werkzoekenden een goed beeld krijgen van de vacature, het bedrijf en de functie.

BergWerk oude website - mockup Zo zag de oude website eruit

Het nieuwe websitedesign voor BergWerk

In januari 2022 presenteerde ik een wireframe voor de nieuwe website. BergWerk was enthousiast en het project kon beginnen. Samen met developer en ontwerper Websheriff werd de gehele website ontworpen. Elke pagina is in detail ontworpen. Zo zijn er nu van alle klanten van BergWerk een eigen werkgeverspagina. Deze pagina’s zijn geheel in het kleurenpallet van de klanten ontworpen en aangevuld met foto’s en video’s van dat bedrijf. Zo krijgen werkzoekenden meteen een goed beeld van hoe het is om te werken bij dat bedrijf. Hetzelfde geldt voor alle vacatures. Deze zijn voorzien van reviews van werknemers die werken bij dat bedrijf, foto’s, video’s en leuke feitjes! Werk zoeken wordt zo een stuk leuker en efficiënter!

Daarbij heeft de nieuwe website ten opzichte van de vorige website een uitgebreid filtersysteem. Zo kunnen werkzoekenden veel makkelijker op zoek naar een baan die bij hen past.

wireframes sketchen website design bergwerk design studio knallr

Ontwerpen, copy schrijven en content vullen

Van januari tot en met augustus heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van de website in samenwerking met de Websheriff, het schrijven van copy voor meerdere pagina’s en het vullen van content. Denk hierbij aan het maken en zoeken van foto’s en video’s van verschillende klanten van BergWerk. De gehele website bestaat uit zo’n 200 pagina’s. Deze pagina’s heb ik samen met BergWerk aangemaakt en gevuld in WordPress. Ik ben dus bij het gehele proces van de website betrokken geweest. Juist dat maakt het voor mij een leuk project.

Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, directeur BergWerk
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Het resultaat: een moderne & gebruiksvriendelijke website. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Wil jij ook een betere website?

Ik help jou graag! Wil jij ook een websitedesign dat websitebezoekers omzet in klanten en dat jouw website niet na 14 seconden al weer wordt weggeklikt? Met mijn ervaring als ux-designer en mijn kennis van marketing, help ik jou graag om jouw website nog beter te maken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.