Winkelposters voor Van Delft Chocolates

Opdrachtgever
Van Delft Chocolates
Datum
13 juni 2022

De opdracht

Van Delft Chocolates heeft meerdere fysieke winkels door heel Nederland. In deze winkels hangen verlichte A1 posters in de etalages. Om de zomeractie van 2022 te promoten was er een aantrekkelijke en zomerse poster nodig. Aan mij de opdracht om de winkelposters voor Van Delft Chocolates te ontwerpen.

De winkelposters voor Van Delft Chocolates

Ik vond het belangrijk om alle smaken goed in zicht te hebben. Daarom koos ik voor een design waarbij elke smaak van bovenaf in een schaaltje te zien is. Er waren precies 12 smaken, dus ik kon een grid vormen van 3 bij 4 schaaltjes. Doordat het een summer deal was, koos ik voor frisse en zomerse kleuren. Aangezien er een hoop tropische en exotische smaken Glacés tussen zitten, heb ik gekozen om er palmbomen ter decoratie aan toe te voegen. Het uiteindelijke ontwerp heeft in alle winkels door heel Nederland gehangen en op de webshop en social media gestaan. De foto’s van de Glacé Biscuits in schaaltjes zijn geschoten door mijn partner Nancy.

winkelposter harderwijk van delft chocolates design studio knallr
winkelposter van delft chocolates harderwijk design studio knallr

Ook hulp nodig met drukwerk design?

Ik help jou graag met het ontwerpen van jouw ideeën en help je met het drukwerkproces. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.