Gratis design check

Heb jij zelf iets ontworpen voor je bedrijf en vind je het nog niet mooi en professioneel genoeg? Weet je dat het een stuk mooier kan, maar weet je niet hoe? Laat mij een gratis design check uitvoeren. Zo geef ik jou concrete actiepunten zodat jij zelf het design kan aanpassen en verbeteren. Hierdoor maak je meteen kennis met mijn werkwijze en expertise.

gratis design check design studio knallr harderwijk

Wat houdt een gratis design check in?

  • Jij hebt een design vraag of frustratie. Dit kan bijvoorbeeld een zelfgemaakt ontwerp in Canva, je website of drukwerk zijn.
  • Via het aanvraagformulier laat jij weten wat jij gecheckt wil hebben.
  • Ik ga met mijn kennis en ervaring kritisch kijken naar jouw ontwerp. Ik geef je binnen 2 dagen een actieplan met 2 uitgebreide adviespunten waarmee jij zelf het design naar een professioneler level kan tillen.

-optioneel-

  • Interesse in meer feedback of wil jij het design toch uit handen geven? Dan help ik jou na de gratis design check graag verder!
review goudsmid Alisa gratis design check

Ik was erg benieuwd wat jou als eerste zou opvallen en het is interessant om te lezen wat je eruit haalt. In de design check is het meteen duidelijk wat je bedoeld en er worden goede aanwijzingen gegeven om zelf aan de slag te kunnen. Je benadrukt wat er al goed is en geeft tips hoe dit nog beter uitgelicht kan worden. Een hele positieve benadering waar ik enthousiast van ben geworden, nogmaals bedankt!

– Alisa, Goudsmid
Kelsey Virtual Assistant

Ik vond het best spannend om Yara naar mijn website te laten kijken, omdat ik altijd onder de indruk ben van haar werk. De tips waren ontzettend waardevol. Dankzij Yara’s advies kon ik met alle vertrouwen de website lanceren. Als je op zoek bent naar iemand die niet alleen mooie designs maakt, maar ook echt helpt om je eigen werk te verbeteren, dan kan ik Knallr zeker aanbevelen!

– Kelsey, Virtual Assistant
review gratis design check romy ende gratis design studio knallr harderwijk

Ik wil je hartelijk bedanken voor je waardevolle tips. Ik kan er zeker wat mee (en ben er stiekem al mee bezig om een deel van je tips toe te passen 😉). Echt enorm fijn dat je de tijd hebt genomen om mijn website onder de loep te nemen. Ik vind het een goed punt van je dat mijn website misschien té speels overkomt. Dat is niet wat ik wil uitstralen. Ik wil een combinatie tussen creatief en stoer uitstralen, want mijn focus ligt op technische bedrijven.

– Romy Ende, freelance zakelijk vlogger & presentatrice

Gratis design check aanvragen

Laat in het formulier hieronder weten wat voor design ik gratis voor jou kan checken op verbeterpunten. Dit kan bijvoorbeeld een website, flyer, social media post of roll-up banner zijn. Binnen 2 dagen ontvang jij al een actieplan met 2 uitgebreide adviespunten.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.