Digitaal design op maat

Ik ontwerp professioneel digitaal design op maat voor jouw bedrijf. Zo kan het bedrijf nog beter online communiceren door middel van opvallende en prachtige designs, bijvoorbeeld op social media en je website.

Herken jij deze problemen?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jij hulp nodig hebt met digitaal design. Mijn hulp zal jou veel tijd en frustratie besparen!

 • Je hebt snel een design nodig voor bijvoorbeeld social media of je website, maar je kan dat niet zelf ontwerpen;
 • Je wilt geen dure vaste designer in dienst nemen, maar hebt wel hulp nodig met een ontwerp;
 • Je hebt wel een designer in dienst, maar die komt om van de vele projecten;
 • Je hebt hulp nodig met digitaal design, maar wilt geen groot en duur designbureau inschakelen;
 • Je wilt zelf iets voor je website of social media ontwerpen, maar weet niet hoe je je idee omzet naar een professioneel design;
 • Je gebruikt wel eens Canva om zelf iets te ontwerpen, maar je merkt dat je designs niet professioneel genoeg zijn en dat je kennis mist.
Herkenbaar! Help mij met digitaal design
frustratie zelf iets ontwerpen design studio knallr

Wat voor digitaal design kan ik voor jou ontwerpen?

Je kan het bijna zo gek niet bedenken, want bij mij is veel mogelijk. Hieronder staan een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan ontwerpen:

 • Social media advertenties
 • Social media banners
 • Website banners
 • Website design
 • PDF bestanden
 • E-books
 • Powerpoint, Keynote of Google Slide presentaties
 • Digitale brochure
 • Social media templates
 • Social media content (carrousel, story en losse post)
Neem contact op
design studio knallr digitaal en drukwerk design laten ontwerpen harderwijk

Een greep uit mijn klanten

Ik heb voor bedrijven van klein tot groot, zoals lokale zzp’ers en Van Delft Chocolates mogen werken. Voornamelijk bedrijven uit de omgeving van Harderwijk, maar ook zeker bedrijven van verder weg vragen om mijn hulp. Benieuwd wat mijn klanten over mij zeggen? Dat lees je hieronder!

Werkwijze en tarieven
Annemarie van den Berg review bergwerk

Ik heb Yara leren kennen als een betrokken en deskundige (externe;) collega én designer. Ze is zeer flexibel, reageert snel, denkt ‘out of the box’ en komt afspraken altijd na. Dat maakt samenwerken fijn en ongecompliceerd. Top!

– Annemarie, Directeur bij BergWerk
jacky van angelen nextvenue review design studio knallr

Yara is heel fijn om mee samen te werken. Ze communiceert fijn en snel. Ze heeft al een aantal mooie designs opgeleverd die voldeden aan onze verwachtingen. We zullen zeker aanraden om met haar samen te werken!

– Jacky, Allround Marketing Medewerker bij NextVenue
review elisabeth visuals design studio knallr

Samenwerken met Yara gaat super! Yara communiceert duidelijk, reageert snel en geeft een duidelijke planning aan. Wanneer nodig vraagt ze om verduidelijking van de briefing, ook dat is prettig. Zo weet ze zeker dat ze de juiste vertaling naar een eindproduct kan maken. Bovendien is ze altijd enthousiast en komt ze haar afspraken na. Aanrader dus!

– Melissa, Elisabeth Visuals
celesta review bergwerk design studio knallr

Yara is erg proactief, komt met goede voorbeelden en levert snel een mooi en functioneel ontwerp. Ze past zich goed aan aan de wensen van de klant, maar geeft ook goed advies vanuit haar expertise. Aanrader!

– Celesta, content marketeer BergWerk

Veelgestelde vragen over digitaal design

Ik heb geen verstand van alle soorten digitale bestanden die er bestaan. Kan jij meedenken en advies geven?

Na het afronden van het ontwerp lever ik je de juiste bestanden aan. Dit kunnen .pdf, .png, .ai of .svg bestanden zijn. Zeggen deze bestanden jou allemaal niks? Geen probleem! Ik help je graag.

Wij willen een digitale brochure of uitgebreid document laten ontwerpen, maar we weten niet waar we moeten beginnen en welke informatie we wel of niet erin moeten zetten. Kan jij hierbij meedenken?

Naast het maken van het ontwerp denk ik ook graag mee over de content. Wat moet je nou wel of niet erop zetten? Waar moet je op letten bij het schrijven van de copy? Hoe zorg je ervoor dat de tekst sprekend genoeg is en mensen overgaan tot actie? Ik adviseer je graag. Geen probleem!

Wat kost het om een design te laten maken?

Afhankelijk van jouw wensen ben ik een x-aantal uur bezig met het bedenken en maken van je ontwerp. Het laten ontwerpen van banners voor op social media of een website kan al in 1,5 uur, maar het laten ontwerpen van een uitgebreide PowerPoint template met bijvoorbeeld 55 verschillende dia’s duurt gemiddeld 10-15 uur. Op deze pagina leg ik uit wat mijn werkwijze en tarieven zijn.

Wanneer ga je aan de slag met mijn ontwerp?

Doordat ik voor mijzelf werk kan ik mijn eigen agenda indelen. Hierdoor ben ik erg flexibel en kan ik vrijwel altijd een spoed opdracht aanpakken. Moet je ontwerp binnen een paar dagen af zijn of heb ik er 6 weken de tijd voor? In overleg is veel mogelijk!

Is er ruimte voor feedback?

Het is altijd mogelijk om feedback te geven. Het design wordt pas afgerond als jij 100% tevreden bent. Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze en tarieven.

Heb jij ervaring met het maken van digitaal design?

Ondertussen heb ik alweer meer dan 8,5 jaar ervaring met visual en graphic design. In 2015 voltooide ik de hbo-studie Communication & Multimedia Design in Amsterdam, waar ik afstudeerde als visual & digital designer. Daarna heb ik meerdere banen in loondienst gehad als designer, zowel in Amsterdam als in Harderwijk.

Dus… wat voor digitaal design kan ik voor jou ontwerpen?

Een vrijblijvende videocall, afspraak of telefoontje is zo gepland. Neem contact op en laten we kletsen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.