10 projecten van 2022 waar ik trots op ben

Categorie
Nieuws
Datum
30 december 2022

Ook dit jaar deel ik 10 projecten van 2022 waar ik trots op ben

Het is zo cliché, maar ook zo waar: het jaar 2022 is voor mij echt voorbij gevlogen. Ze zeggen ook niet voor niets: “De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.” Doordat ik dit jaar zoveel uiteenlopende projecten heb gehad was het voor mij niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. De afwisseling is voor mij ideaal. Zo is geen werkweek hetzelfde en kan ik over meerdere onderwerpen van alles uitzoeken en leren.

Hieronder belicht ik graag mijn 10 projecten van 2022 in willekeurige volgorde. Let’s go!

01. Gloednieuwe website voor BergWerk Harderwijk

In januari 2022 presenteerde ik een wireframe voor de nieuwe website. BergWerk was enthousiast en het project kon beginnen. Samen met developer en ontwerper Websheriff werd de gehele website ontworpen. Elke pagina is in detail ontworpen. Zo zijn er nu van alle klanten van BergWerk een eigen werkgeverspagina. Deze pagina’s zijn geheel in het kleurenpallet van de klanten ontworpen en aangevuld met foto’s en video’s van dat bedrijf. Zo krijgen werkzoekenden meteen een goed beeld van hoe het is om te werken bij dat bedrijf. Hetzelfde geldt voor alle vacatures. Deze zijn voorzien van reviews van werknemers die werken bij dat bedrijf, foto’s, video’s en leuke feitjes! Werk zoeken wordt zo een stuk leuker en efficiënter!

Daarbij heeft de nieuwe website vergeleken met de vorige website een uitgebreid filtersysteem. Zo kunnen werkzoekenden veel makkelijker op zoek naar een baan die bij hen past.

Van januari tot en met augustus heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van de website in samenwerking met de Websheriff, het schrijven van de copy voor meerdere pagina’s en het vullen van content. Denk hierbij aan het maken en zoeken van foto’s en video’s van verschillende klanten van BergWerk. De gehele website bestaat uit zo’n 200 pagina’s. Deze pagina’s heb ik samen met BergWerk aangemaakt en gevuld in WordPress. Ik ben dus bij het gehele proces van de website betrokken geweest. Juist dat maakt het voor mij een leuk project.

Wil jij meer weten over dit project en meer voorbeelden zien? Klik dan hier!

BergWerk nieuwe website home 2.0 - mockup

02. Luxe wenskaarten ontworpen voor Van Delft

Sinds augustus 2022 kan je bij Van Delft Chocolates ook luxe wenskaarten kopen. Deze wenskaarten zijn gedrukt op soft touch en zijn afgewerkt met goudfolie. Hierdoor matchen de wenskaarten perfect met de luxe giftboxen van Van Delft. Zo kan je je Van Delft cadeaus nog persoonlijker maken.

De volgende wenskaarten heb ik ontworpen:

 • Van harte gefeliciteerd
 • Voor de allerliefste
 • Welkom lief wondertje
 • Hoera, je bent geslaagd
 • Heel erg bedankt

Wil jij meer over dit project weten? Klik dan hier!

luxe wenskaarten van delft chocolates ontworpen door design studio knallr harderwijk

03. Op een middelbare school social media lessen gegeven

In 2022 mocht ik maar liefst twee periodes lang social media lessen geven op het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Vanaf maart tot en met eind juni was ik 12 weken lang social media gastdocente en vanaf november 2022 tot en met maart 2023 ben ik dat weer. Samen met de leerlingen werken wij voor een bedrijf aan een echte opdracht.

Ik geef de leerlingen alle theorielessen en handvaten zodat zij vervolgens de geleerde kennis toe kunnen passen in de praktijk voor het bedrijf. De eerste keer was het bedrijf: Brineys. Zij verkopen duurzame zoutvaatjes om met de opbrengst het watertekort in Kenia te helpen. Het huidige project is voor Sportinstituut Ermelo.

Hier lees je meer over de social media lessen op het Groevenbeek.

social media gastlessen groevenbeek college design studio knallr

04. Posters ontworpen voor de Van Delft winkels

Van Delft Chocolates heeft meerdere fysieke winkels door heel Nederland. In deze winkels hangen verlichte A1 posters in de etalages. Om de zomeractie van 2022 te promoten was er een aantrekkelijke en zomerse poster nodig. Op de poster zijn alle smaken van de Glacés te zien inclusief de vier nieuwe smaken die begin zomer 2022 uitkwamen.

Hieronder is de poster te zien. Heb jij de poster in één van de winkels gespot?

Wil jij meer weten over dit project? Klik dan hier!

winkelposter harderwijk van delft chocolates design studio knallr

05. Kerst menukaarten ontworpen voor Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Het Centraal Ketelhuis heeft met Kerst een speciale brunch voor volwassenen en kinderen. Dit willen zij ruim van te voren promoten door middel van een speciale menukaart wat in het restaurant ligt. Daarom moest het zo snel mogelijk af zijn.

De opdracht was om een menukaart voor volwassenen en een aparte voor kinderen te ontwerpen wat past bij de stijl van de huidige menukaart, maar wat toch verfrissend en anders zou zijn. Er moest een vleugje “magie” in gegooid worden. Zo gezegd, zo gedaan.

De Kerst brunchkaarten passen nu op tafel naast het huidige menu door de terugkomende elementen. Zo is het kader rondom de menukaart op beide kaarten terug te zien. Daarbij komen ook de lettertypes, het logo en het stukje over allergenen op beide menukaarten terug.

Wil jij meer weten over het ontwerp van deze menukaarten? Klik dan hier!

kerstbrunch menukaart centraal ketelhuis 2022 design studio knallr

06. Veel social media GIFjes gemaakt

Ook in 2022 heb ik voor verschillende bedrijven van klein tot groot social media GIFjes mogen maken. Zij kwamen allemaal langs in mijn green screen studio in Harderwijk. Hier nam ik leuke, grappige en passende GIFjes op voor de verschillende bedrijven.

Het zijn te veel GIFjes om ze hieronder allemaal te delen.

green screen studio harderwijk design studio knallr

07. Mijn eerste online masterclass gelanceerd

Sinds 1 augustus 2022 is mijn eerste webshop live. Yeah! Het is mogelijk om mijn eerste online masterclass: 17x Instagram Story Geheimen te kopen.

In deze masterclass leer je onder andere…

 • hoe je nooit meer 1 van 17 Instagram Story fouten maakt.
 • hoe je het bereik van je Instagram Stories vergroot.
 • hoe je meer betrokken volgers krijgt en dus de kans op meer conversie vergroot.
 • hoe meer mensen jouw Instagram Stories (opnieuw) willen bekijken.
 • hoe jouw Instagram account nóg professioneler wordt.
 • hoe jij nuttige feedback ontvangt van jouw doelgroep en daarmee jouw account (en bedrijf) verbetert.
 • hoe jouw concurrenten jaloers zullen worden op jouw Instagram account.

08. Flyer ontworpen voor een basisschool

Voor een basisschool in Elburg mocht ik een A5 flyer ontwerpen. Deze informatieve flyer kondigt aan dat er vanaf februari 2023 een peuterkleutergroep start. Hier kunnen ouders hun 3-jarige kinderen naar toe brengen voordat zij naar de basisschool gaan.

De opdracht was om een flyer te maken die qua kleuren past bij de aangesloten school en organisaties. Daarbij waren een aantal dingen belangrijk om op de flyer te vermelden. Zo gezegd, zo gedaan.

flyer basisschool admiraal van kinsbergen

09. Meerdere social media cursussen gegeven

Ik vind het leuk om mijzelf meer te leren over social media en ontwerpen, maar ik vind het nog leuker om anderen meer te leren! Daarom ben ik gestart met het geven van cursussen. Deze cursussen zijn zowel individueel als in een groep te volgen.

Wil jij dat ik bij jouw bedrijf langs kom? Ook dat is mogelijk! Ik bespreek altijd met de klant wat ze graag willen leren en dan maak ik een cursus op maat die aansluit bij hun behoeftes.

Wil jij ook een (privé) cursus? Neem dan vrijblijvend contact op!

10. Supermarkt displays ontworpen voor Van Delft koekjes

Van Delft verkoopt niet alleen koekjes in hun eigen Van Delft winkels in Nederland, maar ook in verschillende supermarkten. De koekjes liggen dan in kartonnen displays. Voor de speciale kerstkoekjes van 2022 mocht ik de kaart voor bovenop de display ontwerpen. Hierop worden twee populaire Cookiccini koekjes uitgelicht en omschreven. Deze displays zijn in verschillende supermarkten door heel Nederland te vinden.

van delft chocolates supermarkt displays design studio knallr